Värdering & rådgiving

Vi hjälper dig gärna med värdering & rådgivning kring din skog. Här kan du läsa mer om när det är nödvändigt att värdera sin skog m.m. 

Värdering & rådgivning

Rådgivning

Ska man lämna fröträd eller satsa på plantering efter en föryngringsavverkning? Det är inte alltid helt enkelt att svara på, precis som många andra frågor du som skogsägare kan ställas inför. Ibland kan frågorna vara korta, medan man ibland inte har någon konkret fråga utan bara vill bolla sina tankar om skogen med någon.


Hör av dig till oss för rådgivning om skogen, vi hjälper dig gärna. Du kan även klicka dig vidare och läsa svaren på några vanliga frågor vi får.

Värdering

När en skogsfastighet ska säljas eller överlåtas behöver man ofta värdera den. Om du är intresserad av att köpa en skog kan det också vara intressant att göra en värdering av skogsbeståndet.

Kontakta oss för mer information, vi har resurser för att hjälpa dig oavsett om du vill köpa, sälja eller överlåta skog.

Skogsburk steg för steg

Är du nybliven skogsägare? Kanske har du ärvt eller köpt en fastighet med skog och kliar dig nu i huvudet över vad du ska göra här näst. Ett bra första steg är att bli medlem i VVDS. Vi hjälper dig gärna vidare och får dig att känna dig trygg i din nya roll som skogsägare. 

För att underlätta för dig har vi tagit fram en steg för steg-guide inom skogsbruk. Där hittar du grundläggande information om vad som är bra för dig som skogsägare att känna till. Vi har även samlat svar på vanliga frågor för att du snabbt ska kunna lära dig mer. 

Har du frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna. 

Rulla till toppen